Vanuit welke rol vult u I-inzicht in?

I-inzicht is met name ontwikkeld voor leidinggevenden, staffunctionarissen en integriteitscoördinatoren bij de overheid die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van het integriteitsbeleid.

U kunt I-inzicht op twee manieren invullen: om uw eigen beleving vast te stellen (individuele scan) en om de beleving van meerdere mensen binnen uw organisatie vast te stellen (gemeenschappelijke scan). I-inzicht is in beide gevallen een zelfevaluatie en daarom is het belangrijk dat de invuller uitgaat van de eigen beleving. Dit geeft de meest consistente rapportage.

Thema’s overslaan

Het is mogelijk in de vragenlijst de optie ‘thema overslaan’ te gebruiken. Hierdoor kunt u bij een volgend bezoek uw integriteitsbeleid op specifieke thema’s te toetsen zonder het hele instrument te moeten doorlopen. Bij een eerste bezoek raden wij u aan om het instrument in zijn geheel in te (laten) vullen zodat u zicht krijgt op het brede spectrum van uw integriteitsbeleid.

I-inzichtrapportage opslaan en afdrukken

U kunt uw I-inzicht rapportage:

  • opslaan als internetpagina, via de optie ‘bestand>opslaan als’ in de werkbalk bovenaan het scherm;
  • afdrukken met de printknop rechtsonder in uw scherm.

Terugkeren naar de ingevulde vragenlijst

In uw rapportage kunt u terugbladeren naar uw antwoord op een bepaalde vraag: klik op de knop ‘vorige’ in uw werkbalk, tot u bij het gewenste thema bent.

Verwijzingen naar het instrumentarium

In het rapportagescherm kunt u op de instrumenten klikken. U komt dan direct terecht bij de relevante informatie op de website www.integriteitoverheid.nl.

Wilt u op een later moment terugkeren naar de tips en instrumenten? Dat kan op twee manieren:

  • sla uw rapportage op via de optie ‘bestand>opslaan als’ in de werkbalk bovenaan het scherm;
  • ga via integriteitoverheid.nl naar de individuele scan. U vindt de tips en instrumenten bij het instrumentarium van het betreffende thema.